tag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post8912788805325630366..comments2024-03-22T20:28:32.514+01:00Comments on Lekki brzusio.: Bakłażan nadziewany kaszą jęczmiennąlekki brzusiohttp://www.blogger.com/profile/05429970134089540528noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-31570051012005420522022-06-28T09:53:44.501+02:002022-06-28T09:53:44.501+02:00O, powiem Ci, że jestem zaskoczona :) Cukinię nadz...O, powiem Ci, że jestem zaskoczona :) Cukinię nadziewałam kiedyś kaszą jęczmienną, ale bakłażan to dla mnie totalna nowość. Nie smakuje to zbyt gorzko? Jakoś nie mogę się przekonać do tego warzywa, a może wystarczy tylko odpowiednio doprawić i dodać kilka fajnych produktów, żeby powstało ciekawe, smaczne danie. Spróbuję i tu wrócę z feedbackiem ;)Hania Lishttps://melvit.pl/kasza-jeczmienna-perlowa-4-x-100-g-2/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-21020019560908188272013-08-23T09:50:22.312+02:002013-08-23T09:50:22.312+02:00dziś robię :)dziś robię :)Madleinehttps://www.blogger.com/profile/00278834099324796884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-71991447696376022362013-05-31T18:49:26.723+02:002013-05-31T18:49:26.723+02:00faktycznie pominęłam. Ugotowaną kaszę dodać do war...faktycznie pominęłam. Ugotowaną kaszę dodać do warzyw na patelni (czyli na końcu 3 punku) i wszystko razem wymieszać. lekki brzusiohttps://www.blogger.com/profile/05429970134089540528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-51021802511712266232013-05-31T17:15:08.337+02:002013-05-31T17:15:08.337+02:00a co z tą kaszą? w przepisie nic nie maa co z tą kaszą? w przepisie nic nie maAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-7704492420556771292013-05-12T19:10:02.402+02:002013-05-12T19:10:02.402+02:00Mozna jeszcze nadziac baklazana zmielonymi orzecha...Mozna jeszcze nadziac baklazana zmielonymi orzechami włoskimi - typowo po gruzińsku. Jedyna trudnosc to doprawienie przyprawami gruzinskimi, ktoe jednak czaem bywaja w lepszych sklepach w dziale Przyprawy Świata. Ta przyprawa to --- uccho suneli albo chmeli suneli. Sa tam zmielone rozne roznosci. Co za zapach! Warto sprobowacAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-12368352229935140232013-02-17T20:38:44.666+01:002013-02-17T20:38:44.666+01:00Wypróbowałam bez kaszy - wyszło pyszne. Z pewności...Wypróbowałam bez kaszy - wyszło pyszne. Z pewnością będę wracała do tego dania. Dziękuję! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-86512580324796188802012-10-29T11:41:40.519+01:002012-10-29T11:41:40.519+01:00Uwielbiam!Uwielbiam!Veronikahttps://www.blogger.com/profile/06433136280730223154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-3666018393041085262012-10-28T19:04:42.956+01:002012-10-28T19:04:42.956+01:00Nadziewałam bakłażana mięsem, ryżem, nawet kus kus...Nadziewałam bakłażana mięsem, ryżem, nawet kus kusem. A tu niespodzianka - kasza jęczmienna. <br />Fajnie się zapowiada :)burczymiwbrzuchuhttps://www.blogger.com/profile/11809905006290932238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-18322991630380565042012-10-25T22:54:42.973+02:002012-10-25T22:54:42.973+02:00Wygląda rewelacyjnie!Wygląda rewelacyjnie!martanovackahttps://www.blogger.com/profile/14939738585474667102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-3500413561706181782012-10-25T20:54:06.597+02:002012-10-25T20:54:06.597+02:00Mmm to musiało być przepyszne :)Mmm to musiało być przepyszne :)Kamcisshttps://www.blogger.com/profile/17370218049388344069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-5063002148837122242012-10-25T20:53:28.080+02:002012-10-25T20:53:28.080+02:00Uwielbiam bakłażany, ale nadziewanego jeszcze nie ...Uwielbiam bakłażany, ale nadziewanego jeszcze nie jadłam. Zapowiada się pysznie :)slyvviahttps://www.blogger.com/profile/09044844568837609294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-63332000820885784582012-10-25T20:09:45.580+02:002012-10-25T20:09:45.580+02:00ojj....fajne połączenie;)ojj....fajne połączenie;)La Lollahttps://www.blogger.com/profile/00796593714065029420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-83294038619051297982012-10-25T20:01:58.816+02:002012-10-25T20:01:58.816+02:00nie jadłam bakłażana, ale mam ochotę zrobić takieg...nie jadłam bakłażana, ale mam ochotę zrobić takiego nadzianego :D pyszne to wnętrze :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03975683414722371657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-89527805915490187912012-10-25T19:44:37.304+02:002012-10-25T19:44:37.304+02:00lubie faszerowane warzywaaa :))lubie faszerowane warzywaaa :))Madleinehttps://www.blogger.com/profile/00278834099324796884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2062759037252022901.post-15772684961362746012012-10-25T17:32:06.758+02:002012-10-25T17:32:06.758+02:00Takie dania kojarzą mi się z latem :) Przyjemnie. ...Takie dania kojarzą mi się z latem :) Przyjemnie. whinesshttps://www.blogger.com/profile/03799695771262840709noreply@blogger.com