Zostawiam Wam dziś mix zdjęć, które można było zobaczyć na facebooku. Jednocześnie informuję, że od pewnego czasu nie mam możliwości korzystać z instagramu, bo mam zbyt stary telefon ;)
Druga sprawa. Za 3 tygodnie mój blog obchodzi 2 lata. Z tego powodu pomyślałam, że napiszę co nieco o sobie. Jeżeli jest coś czego szczególnie chcielibyście się dowiedzieć możecie zostawiać pytania w komentarzach, w mailu (lekkibrzusio@gmail.com) lub na facebooku. Nie gwarantuję, że odpowiem na każde pytanie; w zależności od tego za jak bardzo osobiste je uznam.
Druga sprawa. Za 3 tygodnie mój blog obchodzi 2 lata. Z tego powodu pomyślałam, że napiszę co nieco o sobie. Jeżeli jest coś czego szczególnie chcielibyście się dowiedzieć możecie zostawiać pytania w komentarzach, w mailu (lekkibrzusio@gmail.com) lub na facebooku. Nie gwarantuję, że odpowiem na każde pytanie; w zależności od tego za jak bardzo osobiste je uznam.
gołąbki z kaszą jaglaną i pieczarkami |
banan i pomarańcza |
Wygrałaś blender? Gratuluję :)
OdpowiedzUsuńWszystko kusi! Pysznie uchwycone chwile :)
OdpowiedzUsuńMuszę spróbować zrobić taki mus, jak na ostatnim zdjęciu :)
OdpowiedzUsuńTe gołąbki wydają się fajne. Robiłaś bez mięska?:)
OdpowiedzUsuńtak są bez mięsa. Niedługo będzie na nie przepis :)
Usuńnajbardziej kuszą mnie te gołąbki, niczym babcine! :)
OdpowiedzUsuń