Od jutra zaczynam pracę. Po wielu miesiącach teoretycznego nic nie robienia - bo jednak dla wielu brak pracy zawodowej to brak zajęcia i nuda. Ale ja naprawdę miałam co robić. Po pierwsze mogłam się wyspać do 8, teraz pracę zaczynam już o 6, więc pobudki o czwartej z minutami, bo jeszcze z pieskiem poranny spacer trzeba zaliczyć. Zaczęłam kolejny kurs niemieckiego - 2 razy w tygodniu, ćwiczenia - 5-6 razy na tydzień, do tego niemal codziennie jakiś przepis a wpis na bloga co drugi dzień. Chciałam jeszcze gdzieś basen wcisnąć, bo jednak nic tak nie rzeźbi pleców jak aktywność w wodzie. No i wymyśliłam nowy projekt związany z blogiem, który będzie wymagał niemałego zaangażowania. Do tego nawiozłam książek i gazet, ktore same się nie przeczytają. Mam taką nadzieję, że należę do tej grupy ludzi, którzy im więcej mają do zrobienia tym lepiej potrafią się zorganizować. Trzymajcie kciki!
Bezglutenowe placuszki z ciecierzycy
Składniki (8 sztuk):
Bezglutenowe placuszki z ciecierzycy
Składniki (8 sztuk):
- 100 g ciecierzycy z puszki
- 1 jajko
- 2 łyżki syropu z agawy
- 1 łyżeczka gorzkiego kakao
- 50 ml mleka
- 40 g mąki ryżowej
- olej rzepakowy do smażenia
Przygotowanie:
Pychotka! :-)
OdpowiedzUsuń